Napelemes rendszer rendelésének folyamata

Néhány pontban összeszedtük Önnek, hogyan is zajlik egy napelemes rendszer megrendelésének, telepítésének a folyamata. Minden adminisztratív terhet leveszünk a válláról, Önnek csak a döntést kell meghoznia.


 

A weboldalunkon lévő kalkulátor segítségével kiszámolhatja, hogy mekkora rendszerre van szüksége.
Nincs más dolga, mint beállítani a havi energiaköltségét, a többit a kalkulátor megmutatja Önnek. Kérjük az adatlapot töltse ki, hogy tudjunk Önnek küldeni egy árbecslést.

Várható időtartam: azonnal


Kalkulátorunk adatai alapján küldünk Önnek egy árbecslést, amely optimális körülményekre vontakozik, gondolunk itt a tető tájolására, dőlésszögére, a csatlakozáshoz szükséges feltételekre.
 Néhány rendszer árát a RENDSZERÁRAK menüpont alatt megtalálja.

Várható időtartam: azonnal


Kollégánk megkeresi Önt telefonon, hogy felmérje a pontos igényeket, válaszai alapján pontosítja a kalkulációt. Segít Önnek előre tervezni, amennyiben nem a jelenlegi villanyszámla lenullázása a cél.
Milyen kérdésekre érdemes felkészülni: Éves fogyasztás, tető tájolása, dőlésszöge, tető fedése. Itt teheti fel a kérdéseit kollégánknak.

Várható időtartam: 1-2 munkanap


E-mailben pontos árajánlatot készítünk Önnek, amiben részletezzük a különböző minőségű és kategóriájú rendszereket, megtérülésszámítást csatolunk ajánlatunkhoz.
Célunk mindig az ár-érték arány maximalizálása.

Várható időtartam: 1-2 munkanap


Amennyiben szimpatikusnak találja az ajánlatunkat, mindenképp szükség lesz egy helyszíni felmérésre, hogy ki tudjuk küszöbölni a lehetséges problémaforrásokat. Debrecen területén és vonzáskörzetében rövid határidővel meg tudjuk vizsgálni a tetőszerkezet minőségét, fedését, dőlésszögét, tájolását. Együtt el tudjuk dönteni az inverter lehetséges helyét, ellenőrizzük az elektromos csatlakozási lehetőségeket.
Tájékoztatjuk a finanszírozási lehetőségekről, az éppen aktuális pályázatokról.

Várható időtartam: Előzetesen egyeztetett időn belül


Ezt követően történik a szerződéskötés. Ugyanekkor már kitöltjük az engedélyeztetési eljárás dokumentációját, melyet az Ön által megadott adatok alapján előre elkészítünk Önnek. ( A teljes csatlakozási dokumentációt és a kivonatot egy regisztrált szerelő vagy villamos tervezői jogosultsággal rendelkező személynek kell kitölteni. ​​​​​​)​
Önerőből történő finanszírozás esetén 30% előleget számítunk fel. Egyéb finanszírozás esetén (MFB hitel, pályázat) minimum 10% előleg fizetése szükséges.

Várható időtartam: terheltségtől függően változó lehet, maximum 30nap


A szolgáltató pozitív elbírálása esetén, elkezdődhet a kivitelezés. Ehhez szükség lesz egy előre egyeztetett időpontra. A kivitelezés várható időtartama rendszermérettől függően 1-3 nap. A rendszer elkészülte után történik a készre jelentés a szolgáltató felé.

Várható időtartam: Előzetesen egyeztetett időn belül


A készre jelentés alapján módosított hálózathasználati szerződés kerül kiküldésre 15 napon belül, ami tartalmazza a HMKE-re vonatkozó adatokat. A fogyasztásmérőt kétirányú (ad-vesz) mérőre cserélik, ami alkalmas a fogyasztott és megtermelt energia mérésére, így ezután az erőmű üzembe helyezhető. A mérő cseréje előzetesen egyeztetett időpontban történik. Megküldik a hálózat használati szerződést.

 

Várható időtartam: 
ettől a pillanattól

Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.