Tisztelt Érdeklődők!

A megnövekedett igények miatt a visszahívások több napot is igénybe vehetnek. Türelmüket és megértésüket köszönjük. Az árbecslésben kiküldött árak tájékoztató jellegűek. Pontosabb árakat csak a telefonos egyeztetések után tudunk küldeni.

Köszönettel, Alfanapelem

Rólunk

Debreceni vállalkozásunkat azoknak a családoknak, cégeknek hoztuk létre, akik valós megoldást keresnek az energiafogyasztásuk költségének minimalizálására. Olyan felvilágosult gondolkodású embereknek, akiknek a jelenlegi anyagi megoldások mellett, fontos a jövő generációjának a biztonsága is.

A világ egyértelműen a megújuló energiák felé fordult! Mi a nap energiájának felhasználására adunk kézzelfogható megoldást rendszereink telepítésével.

Szakmailag tökéletesen felkészült kollégáink problémamegoldásra lettek kódolva.Több száz rendszerrel a hátuk mögött, Nap, mint nap azon dolgoznak, hogy innovatív módon az ön problémájára megoldást találjanak. 

Ajánlatainkat éppen ezért úgy állítottuk össze, hogy ár-érték arányban a lehető legjobb napelemes rendszer termelje Önnek az áramot.

Tulajdonosokként legfontosabb számunkra a szakmai elhivatottság mellett, hogy egy olyan közösség tagjai lehetünk, akik valóban próbálnak tenni a világot fenyegető klímaváltozás ellen, ezzel megőrizve gyermekeink számára a jövőt.

Üdvözlettel,

Vigh Gyula és Juhos Norbert

 

 

Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.